Integraties en koppelingen

De Mozard VTH-Suite faciliteert koppelingen die voor alle processen/zaaktypen relevant zijn.

Integraties en koppelingen

Mozard biedt haar klanten een optimale flexibiliteit door gebruik te maken van een combinatie tussen een zelf te configureren (generieke) functionaliteit en de API-architectuur, voor de uitwisseling van gegevens met andere systemen. Dit geldt voor de uitwisseling van gegevens op zowel lokaal als landelijk niveau. Klanten zijn geheel vrij om nieuwe koppelingen in te richten, bij veel koppelingen is er specifieke kennis nodig voor het werkend opleveren van de koppeling.

API Gateway

De Mozard VTH-Suite bezit diverse koppelvlakken om geautomatiseerd gegevens te kunnen uitwisselen met andere toepassingen. Met de uitgebreide koppelmogelijkheden, de grote hoeveelheid operationele Mozard API’s en de Mozard Broker is de Mozard VTH-Suite bijzonder geschikt om te koppelen met ieder willekeurig systeem.

Common Ground

De Mozard VTH-Suite omarmt de Common Ground beweging van harte. Met Common Ground richten de landelijke initiatieven en uitwisselingsmethoden zich veel meer op bewezen technieken en minder complexe koppelvlakken/API’s. Hiermee kunnen ook kleinere softwareleveranciers makkelijker toetreden in de markt én door deze pragmatische manier van koppelen zullen standaarden ook minder relevant worden.

Koppelen met andere toepassingen

Mozard bezit al vanaf de oprichting over een groot scala van koppelvlakken/ API’s om geautomatiseerd gegevens te kunnen uitwisselen met andere toepassingen. De Mozard VTH-Suite faciliteert koppelingen die voor alle processen/zaaktypen relevant zijn.

Lees verder

Mozard Broker

Mozard richt zich bij het koppelen voornamelijk op de kwaliteit en beschikbaarheid van juiste data voor gegevensuitwisseling. Hierdoor gaat de aandacht uit naar het standaardiseren van API’s binnen de applicatie. Door gebruikt te maken van de Mozard broker kunnen deze gegevens ook vertaald worden naar specifieke koppelingen. Dit betekent dat Mozard zeer flexibel is in het aanbieden van koppelingen in zowel gangbare, specifieke of maatwerk standaarden.

Lees verder

Mozard & Common Ground

Mozard omarmt de Common Ground beweging van harte. Om de visie van Common Ground te realiseren heeft Mozard het groeipact ondertekend en gaan we de samenwerking aan voor een beter landelijke digitaal landschap.

Lees verder

Maak direct een afspraak!

Linkedin

Aan de slag met Mozard

Vraag gemakkelijk een vrijblijvende demo aan.

Linkedin