Functionaliteiten

We bieden naast de meest uitgebreide oplossing
voor Zaak-Objectgerichtwerken nog véél meer
generieke functionaliteiten!

Flexibele inrichting

De Mozard VTH-Suite is een generiek ‘zerocode/lowcode’ Saas platform waarmee je met behulp van gebruiksvriendelijke interfaces processen en diensten kunt inrichten (configureren), zonder te programmeren. Door deze flexibele manier kunnen de klanten van Mozard zonder dure maatwerktrajecten toch inspelen op de behoeften van hun medewerkers, managers en klanten.

Objectfunctionaliteit

De kracht van de VTH-Suite zit enerzijds in de mate van integratie tussen de componenten en informatie elementen, maar vooral ook in de configureerbaarheid van alle componenten in onderlinge samenhang. Mozard biedt met de registratiefunctionaliteit de mogelijkheid om onbeperkt objectregistraties te definiëren.

Zaakfunctionaliteit

Het zaaksysteem is een kernfunctie van de VTH-Suite. Met de zaakfunctionaliteit wordt het mogelijk om werkzaamheden binnen organisaties eenvoudig te beheren. De zaaktypecatalogus vormt het hart van de VTH-Suite en is geheel naar wens op maat samen te stellen op basis van zero-coding.

Webformulieren

Met de Mozard webformulieren kunnen klanten snel en eenvoudig zaken starten. Aan de hand van de beheerfunctionaliteit kan een beheerder binnen enkele minuten, op basis van zero-coding, een volledig functionerend webformulier configureren en beschikbaar stellen. Deze webformulieren zijn naadloos geïntegreerd met alle andere componenten van het zaaksysteem.

Lees verder

Klantportaal

Mozard levert een klantportaal mee met de VTH-Suite. Via het portaal kan de ‘klant’ direct aanvullende informatie aan de zaak toevoegen, contactgegevens wijzigen en vooraf gedefinieerde kenmerken inzien en/of wijzigen.

Lees verder

Intranet

Het intranet is een persoonlijk dashboard/nieuwspagina voor medewerkers. Het verhoogd de betrokkenheid, communicatie en samenwerking binnen iedere organisatie.

Lees verder

Maak direct een afspraak!

Linkedin

Aan de slag met Mozard

Vraag gemakkelijk een vrijblijvende demo aan.

Linkedin